Кальмари з рисом
580
інгредієнти:
- Кальмар 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Рис
- Сіль
- Спеції
- Олія рослинна
Рис відварити. Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти і разом обсмажити на сковорідці. Додати рис і спеції, перемішати і вимкнути.
Кальмари очистити (якщо потрібно) і варити 5 хвилин у підсоленій воді. Злити воду. Нарізати кальмари соломкою і додати до рису. Тримати на повільному вогні під кришкою 10-15 хвилин. Можна додати приблизно чарку коньяку (міцного вина, рому, мартіні) у сковорідку за 5 хвилин до готовності.
Рецепти торти з фоторецепти торти з фото
http://recepti.biz.ua легкие рецепты блюд
Рецепты приготовления канапе. Инструменты для приготовления канапе.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі