Кальмари в червоному вині
829
інгредієнти:
- Кальмар 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Помідор (очищені від шкірки) 2 шт.
- Оцет виноградний 1 скл.
- Вино червоне 2 скл.
- Перець чорний мелений
Кальмари нарізати смужками, покласти в каструлю і залити 1 скл. води, проварити хвилин 10. Не кип'ятити.
Нарізати цибулю півкільцями.
Томати кубиками.
Залити кальмари вином, туди ж оцет, цибулю з помідорами, поперчити, залишити варитися, доки не випарується рідина, у кінці посолити.
Подавати краще з рисом.
Рецепты Для Мультиварки - вторые блюда по домашнему. Невероятно вкусные рецепты блюд.
Рецепты Холодных мини закусок здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі