Кальмари в білому вині
- Кальмари - 0,5 кг
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Часник - 3 зуб.
- Вино біле сухе - 100 мл
- Сок лимону (половинки лимону)
- Сіль
- Перець
- Олія оливкова - 50 мл
Кальмари почистити. , зняти плівку, порізати на шматочки по 0, 5 -1 см. На гарячу сковороду вилити і розігріти оливкову олію, висипати кальмари, помішуючи трохи посмажити. Всипати дрібно порізаний часник і цибулю півкільцями. Смажити поки цибуля не стане м´якою і не отримає золотистий колір. Додати біле вино, сік лимона, сіль, перець і тушкувати поки вино майже не випарується. Готову страву можна посипати дрібно порізаною петрушкою і подавати краще з рисом або картоплею. Всім приємного апетиту, я не великий любитель кальмарів, але такі мені дуже сподобалися!
Как приготовить летний салат - салаты с перепелиными яйцами рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Поможем выйти замуж в Германию: кекс з яблуками рецепт.
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Поможем выйти замуж в Германию - лазанья рецепт высоцкая. Проверенные рецепты запеканок.
Лучше закажите торт с доставкой - торты без выпечки. Рецепты выпечки на любой вкус.
Здесьнедорогой крем для торта
Картинки пиццы здесь
Кондитерские формы - новогодний кекс рецепт.
Очень вкусные кексы: кексы кофейные. Кексы в магазине Rozetka.
Итальянская кухня в Петербурге: украинская кухня. Кухни. Купить в STOLLINE.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter