Кальмари в апельсиновому соусі
714
інгредієнти:
- Кальмар очищений 300 г
- Сік апельсиновий 3 ст.л.
- Сік лимона 0.5 шт.
Очищені тушки кальмарів нарізати кільцями (приблизно 2-2,5 см). Трохи присолити. Обваляти в борошні і покласти на сковороду з киплячою соняшниковою олією. Коли кільця стануть рум'яними (але не коричневими), вийняти шумівкою на тарілку.
Соус: змішати сік півлимона і по 3 ложки апельсинового соку і оливкової олії з гірчицею і медом. Полити кальмари.
Салат с грибами жареными и кукурузойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт суп гуляш.
Португальська кухняО суши и блюдах японской кухни
www.recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепты блюда на рождество.
Заварной крем рецепт. Рецепт крем заварной.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі