Кальмари в апельсиновому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
714 Кальмари в апельсиновому соусі
Фото - Кальмари в апельсиновому соусі
інгредієнти:
  • Кальмар очищений 300 г
  • Сік апельсиновий 3 ст.л.
  • Сік лимона 0.5 шт.

Очищені тушки кальмарів нарізати кільцями (приблизно 2-2,5 см). Трохи присолити. Обваляти в борошні і покласти на сковороду з киплячою соняшниковою олією. Коли кільця стануть рум'яними (але не коричневими), вийняти шумівкою на тарілку.

Соус: змішати сік півлимона і по 3 ложки апельсинового соку і оливкової олії з гірчицею і медом. Полити кальмари. 

 

Салат с грибами жареными и кукурузойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт суп гуляш.

Португальська кухняО суши и блюдах японской кухни

www.recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепты блюда на рождество.

Заварной крем рецепт. Рецепт крем заварной.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter