Кальмари у винному соусі
- Кальмар 4 шт.
- Вино червоне сухе 100 мл
- Бульйон (рибний) 100 мл
- Помідор 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Перець болгарський (червоний) 1 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна (оливкова)
Цибулю і часник дрібно порізати. Перець або запекти в духовці, або у мікрохвильовій печі (4 хвилини). Зняти шкіру, очистити від насіння і порізати кубиками. Помідори, якщо свіжі, то обдати окропом, зняти шкіру і нарізати. Кальмари почистити, зняти плівку, нарізати кружечками, а плавці (якщо є) нарізати смужками.
Обсмажити цибулю і часник на оливковій олії на невеликому вогні. Додати помідори і перець, посолити, поперчити і готувати разом на невеликому вогні десь 10 хвилин.
Додати кальмари, очищені та порізані кружечками. Готувати, постійно помішуючи, протягом 5 хвилин.
Додати вино, бульйон і петрушку. Готувати на середньому вогні до повної готовності кальмарів. Вони повинні бути м'якими.
Подавати як гарячу закуску або як другу страву.
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт салата вкуснятинаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Праздничное новогодние мясные рецепты. Праздничные новогодние рецепты блюд.
Рецепт приготовления творожной пасхи http://recepti.biz.ua
Рецепты выпечка в микроволновой печиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты от Tramontina: медовик рецепт. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter