Кальмари у вершковому соусі
- Кальмар 1
- Маслo вершкове 50 г
- Вершки (10%) 100 мл
Очищені кальмари промити, висушивши тушки паперовим рушником, порізати за формою домашньої локшини (приблизно 4-5 см на 1,5 см). Розігріти сковорідку з вершковим маслом, обсмажити кальмари. Кальмари дадуть сік. Періодично помішуючи, випарити сік майже повністю. Додати невелику кількість 10% вершків. Посолити, поперчити. Перемішати. Випаривши вершки до загустіння, вимкнути плиту, накрити кришкою і через 5 хв можна їсти.
Рецепты приготовления блюд - рецепти холодних закусок з фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Как приготовить летний салат: салат невеста рецепт. Готовим со вкусом.
http://recepti.biz.ua рецепт приготовление поп корна в микроволновке
Кулинарные рецепты от Tramontina - приготовление канапе. Как приготовить вкусный шашлык.
recepti.biz Газета для изучающих французский. Питомник французских бульдогов
Сертификат психолога РОССТАНДАРТ: психолог лариса ренар. Интересует метод Ларисы Ренар.
Мимоза салат рецепт с тунцомУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Сайты кулинарных форумов recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter