Кальмари у томатно-цибулево-часниковому соусі
- Кальмар 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 4 зуб.
- Спеції (сіль, перець, приправа)
- Перець солодкий 1 шт.
- Томатна паста 1 л
- Борошно 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Цибуля зелена
Кальмари відварити.
Соус: цибулю дрібно нарізати і спасерувати на олії майже до готовності.
Додати перець, тушкувати.
Додати томатну пасту і пасерувати суміш на слабкому вогні 8-10 хвилин. Додати пасероване борошно, розведене водою, довести до кипіння; додати сіль, перець мелений і проварити на слабкому вогні 10-15 хвилин.
Наприкінці варіння додати дрібно нарізаний часник.
Зварених кальмарів охолодити, нарізати соломкою, залити приготовленим соусом і проварити ще 3-5 хвилин. Перед подачею посипати дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Кекси з сиром рецептикекси з сиром
http://recepti.biz.ua рецепт торт Киевский
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепти холодних закусок з фото. Готовим со вкусом.
Избавьтесь от варикоза навсегда - рецепты рождество. Танцы-повторялки для детей.
Готовим со вкусом: рецепты выпечка в микроволновой печи. Мультиварка Philips.
recepti.biz Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Приготовление блюд из яиц и творога отчетКоктейли и домашнее приготовление вин
www.recepti.biz.uaПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза
Сайты с кулинарными рецептами тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter