Кальмари у пікантному маринаді
- Кальмар (очищені тушки) 500 г
- Помідор 2 шт.
- Цибуля ріпчаста (шалот) 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Олія оливкова 60 г
- Оцет (винний або бальзамічний) 3 ст.л.
- Зелень (свіжа: базилік, петрушка, кінза)
- Перець
Очищені тушки кальмарів розрізати уздовж на 4 частини і на 1-2 секунди опустити в окріп.
Обполоснути холодною водою.
Помідори залити окропом на кілька секунд і очистити від шкірки.
Цибулю і часник почистити.
Маринад. Нарізати дуже дрібно помідори, цибулю, часник і зелень; викласти у салатницю.
Додати сіль, перець, оцет і оливкову олію; перемішати.
Кальмари можна швидко підрум'янити на грилі, а можна використовувати просто відварені.
Перемішати кальмари з маринадом і дати настоятися мінімум 30 хвилин в холодному місці.
Салат з маринованих опеньокИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты с малиной: рецепты новогодних праздничных блюд. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты панакоты с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Торт мокрый наполеон рецепт и фотоТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Рецепты Для Мультиварки: салати з крабовими паличками рецепти. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Диета: рецепты для похудения: рецепты приготовления шубы.
Перепела жареные в духовке рецепт с фотоперепела жареные
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter