Кальмари у молочно-цибулевому соусі
642
інгредієнти:
- Кальмар 600 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Молоко 0.4 л
- Масло вершкове 1 ч.л.
- Борошно 1 ст.л.
Розморозити і очистити кальмарів.
Поставити кальмарів варитися на 2-3 хвилини, у цей час подрібнити у процесорі дві цибулини.
Підсмажити на сковороді цибулю з вершковим маслом.
Змішати молоко із борошном і збити у блендері, отриману суміш вилити на сковороду.
Соус на сковороді помішувати, він повинен злегка загуснути, нарізати соломкою кальмарів.
Приблизно через п'ять хвилин покласти кальмарів у соус і дати прокипіти у соусі 3 хвилини, посолити.
Рецепты котлет: рецепты торт киевский. Осетинские пироги на заказ.
http://recepti.biz.uaПитомник французских бульдогов
ЗдесьИзготовление тортов на заказ
Майонез домашний миксеромПроизводство майонеза
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі