Кальмари у клярі
- Кальмари 4 шт.
- Яйце 3 шт.
- Борошно 3 ст.л.
- Розпушувач 1 ч.л.
- Сіль часникова 1 ч.л.
- Олія
- Майонез 3 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Сік лимона 1 шт.
Розрізати кальмар на кільця, один кальмар відварити.
Щоб кальмари були м'які, відварювати в киплячій воді хвилин 5, і відразу ж (злити окріп) і облити холодною водою.
Приготувати кляр.
Готові кільця вмочити в кляр і обсмажити у фритюрі протягом 2 хв, на сковорідці трохи більше, при закритій кришці.
Соус. Часник дрібно нарізати, вичавити сік лимона, покласти майонез і збити блендером.
Подавати на стіл теплими.
Лазанья со шпинатом и фаршем рецептлазанья со шпинатом
Рецепт приготовления салата мимоза с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Украинский борщ рецепт тут
Рецепты новогодних блюд 2017Картошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
www.recepti.biz.ua рецепт самых вкусных салатов
А вы готовы к Пасхе - рецепт пасхи. Рушники оптом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter