Кальмари у клярі
- Кальмар 6 шт.
- Сметана 2 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Борошно
- Цибуля ріпчаста
- Сіль
- Спеції (суміш для риби і морепродуктів, коріандр, куркума, кріп, білий і червоний перці)
Змішати сметану, яйце, сіль, борошно і спеції. Тісто повинно бут як на негусті оладки. Поставити хвилин на 5 у холодильник.
Нарізати очищені кальмари смужками або кільцями шириною бл. 1 см. Викласти у посудину для запікання. Зверху залити кляром і поставити у розігріту до 200 градусів духовку.
Можна зверху ще додати обсмажену цибулю.
Коли всe засичить, вимкнути духовку, залишити дійти. Можна подавати із картопляним або рисовим гарніром.
Очень вкусные салатики! Простые: салат з маринованих опеньок. Потрясающе вкусный салат.
Потрясающе вкусный салат: салат белочка рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Как вкусно приготовить мясо - рецепты новогодних праздничных блюд. Книга Рецептов Для Мультиварки.
кулинарные рецепты Холодных закусок
Як зробити кульки з ниток вдеокульки
Омлет - лучшая идея для завтрака. Рецепт Юлии Высоцкой. Коронный рецепт блинов от Юлии Высоцкой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter