Кальмари у китайському соусі з грибами шиїтаке
- Кальмар (очищені тушки)
- Гриби шиїтаке (муер) 20 г
- Перець зелений 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Цибуля порей 0.25 шт.
- Імбир (корінь) 20 г
- Помідор (томатна паста) 2 шт.
- Зелень (свіжа)
- Кунжут (насіння) 2 ст.л.
- Соус (китайський або соєвий соус + цукор + рисовий оцет)
Часник і імбир очистити, дрібно нарізати.
Цибулю порей нарізати кільцями.
Перець нарізати півкільцями.
Помідори нарізати дрібними кубиками.
Гриби, попередньо вимочені, відварити (хвилин 10-15).
Кальмари занурити на кілька секунд у киплячу воду, потім відразу ж у холодну.
Нарізати кільцями.
На розігрітій олії обсмажити часник і імбир (3-5 хв).
Додати перець, помідори і тушкувати ще 5 хв, помішуючи.
Додати гриби.
Додати китайський соус, кальмари, зелень, тушкувати помішуючи ще пару хвилин.
Зняти з вогню, посипати кунжутним насінням, збризнути кунжутною олією і подати.
Безумно вкусные рецепты блюд - рождественские рецепты выпечки. Рецепты выпечки.
Кулинарные рецепты от Tramontina - мясные салаты с ананасом. Рецепты Приготовления.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: салаты вкусные рецепты. Рецепты Для Мультиварки.
Рецепты для мультиварки, вкусно: рецепты пошаговые с фото. Диета: рецепты для похудения.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter