Кальмари, тушковані у сметанному соусі
- Кальмар 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметана 150 г
- Борошно 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Зелень
- Олія рослинна
Кальмарів вимити, видалити нутрощі, очистити від плівки і видалити хрящову пластинку, якщо така є.
Нарізати цибулю кільцями або півкільцями.
Порізати кільцями філе кальмара.
На рослинній олії обсмажити цибулю, всипати 1-2 ложки борошна, додати сметану, посолити, добре перемішати, додати кальмара і тушкувати з моменту закипання 3-5 хв.
Додати дрібно порізану зелень, прикрасити і подати на стіл.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт приготовления салата мимоза. Рецепт имбирного напитка.
Готовим со вкусом: авокадо салат рецепт. Как приготовить летний салат.
Салат с лососем, авокадо и апельсиново-кунжутной заправкой. Заправки для салатов.
http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте
ТутНа нашем сайте лучшие рецепты с подробным описанием приготовления
Домашний майонез. Рецепт: Майонез домашний.
Кулинарный сайт ирины тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter