Кальмари тушковані
746
інгредієнти:
- Кальмар 4 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сметана 250 г
- Зелень (свіжа)
- Сіль
Моркву натерти на крупній тертці, цибулю порізати дрібно.
Підсмажити до золотистого кольору.
Кальмари почистити, обшпарити, нарізати соломкою і хвилин на 5 на сковорідку.
Додати підсмажені цибулю та моркву, зелень (сушені петрушка і кріп).
Хвилини через 2-3 додати сметану, посолити, якщо треба поперчити, дати покипіти 1-2 хвилини.
Подавати із пюре.
Рецепты в постРецепты постных блюд. Рецепты на любой вкус и день
Рецепты салат из редьки. Рецепт салата из редьки.
приготовления блюд в микроволновке
Аюрведа, йога, Индия: рецепты индийской кухни. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі