Кальмари та креветки під вершковим соусом

ДРУГІ СТРАВИ
803 Кальмари та креветки під вершковим соусом
Фото - Кальмари та креветки під вершковим соусом
інгредієнти:
  • Кальмар 1 кг
  • Креветки 1 кг
  • Цибуля ріпчаста
  • Масло вершкове
  • Вершки
  • Перець чорний (мелений)

Відварити кальмари 2-3 хв, охолодити, очистити від шкіри, нутрощів, нарізати соломкою шириною 4-5 мм.

Креветки варити 2-3 хв (до почервоніння), очистити, видалити калопровід, великі креветки розрізати уздовж.

Цибулю нарізати соломкою по висоті.

На вершковому маслі обсмажити цибулю до легкого золотистого кольору, так само обсмажити кальмари і креветки, посолити і поперчити, додати вершки і випарити 2/3 від залитого обсягу.

Викласти на спагеті зверху, посипати дрібно рубаними маслинами.

Замість вершків можна використати томати, очищені від насіннєвої рідини і шкірки, порізані соломкою, можна додати тертий твердий сир.

салаты с яблоками рецепты

Проверенные рецепты постных блюд - рецепт борща украинского. Поможем выйти замуж в Германию.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter