Кальмари та креветки під вершковим соусом
818
інгредієнти:
- Кальмар 1 кг
- Креветки 1 кг
- Цибуля ріпчаста
- Масло вершкове
- Вершки
- Перець чорний (мелений)
Відварити кальмари 2-3 хв, охолодити, очистити від шкіри, нутрощів, нарізати соломкою шириною 4-5 мм.
Креветки варити 2-3 хв (до почервоніння), очистити, видалити калопровід, великі креветки розрізати уздовж.
Цибулю нарізати соломкою по висоті.
На вершковому маслі обсмажити цибулю до легкого золотистого кольору, так само обсмажити кальмари і креветки, посолити і поперчити, додати вершки і випарити 2/3 від залитого обсягу.
Викласти на спагеті зверху, посипати дрібно рубаними маслинами.
Замість вершків можна використати томати, очищені від насіннєвої рідини і шкірки, порізані соломкою, можна додати тертий твердий сир.
Проверенные рецепты постных блюд - рецепт борща украинского. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі