Кальмари по-китайськи
- Кальмар 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Цукор 2 ч.л.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
Очистити кальмари.
Опустити тушки на 1-2 хвилини в киплячу воду, дістати, дати стекти воді.
Цибулю, часник очистити.
Цибулю порізати півкільцями.
Остиглі кальмари порізати соломкою.
На сковороді обсмажити цибулю до золотистого кольору.
Додати кальмари, перемішати, обсмажити все разом ще 1 хвилину.
Додати цукор, перемішати, соєвий соус, сіль, перець, знову перемішати. Робити все дуже швидко і на великому вогні.
Смажити ще 1-2 хвилини і зняти з плити.
Видавити часник, перемішати.
Перекласти в салатницю, прикрасити.
Салат из омлета и колбасы кукурузыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Итальянская коллекция: изысканные рецепты французской кухни.
Ювелирный 1919 - украшения для торта из крема. Купить кондитерку.
Красим айца черничным вареньем. Рецепт черничного варенья.
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты пошагово с фото. Закупка-продажа сельхозпродукции.
Рецепт торту пяна вишняКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter