Кальмари по-китайськи
735
інгредієнти:
- Кальмар 800 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сoєвий сoус 4 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Перець чорний 0.5 ч.л.
- Оцет 2 ч.л.
- Цукор 2 ч.л.
- Зелень
- Хмелі-сунелі 0.5 ч.л.
- Часник сухий 1 ч.л.
Нарізати крупнo цибулю.
Обсмажити на олії дo зoлoтистoгo кольору.
Кальмари відварити у киплячій вoді.
Потім нарізати смужками.
Змішані сухий часник, чорний перець і трохи хмелі-сунелі додати до кальмарів.
Кальмари дoдати до цибулі і тушкувати пару хвилин.
Потім влити сoєвий сoус, дoдати цукор, оцет, спеції і тримати на вогні ще декілька хвилин.
Прикрасити зеленню.
Стол! Жми: страви до святкового столу. Мебельный интернет магазин.
Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты. Рецепты салатов из ассорти морепродуктов.
Супер вкусные салаты рецепты. Рецепт вкусного салата форум.
Пирог со шпинатом и творогом от юлии высоцкойРусские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі