Кальмари "По-грецьки"
- Кальмар 400 г
- Рис 200 г
- Куркума 1 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметана 200 г
- Сир твердий 50 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Перець болгарський 1 шт.
Зварити розсипчастий рис.
Очистити кальмари.
У рис додати куркуму і сіль. Рис повинен вийти жовтуватого кольору.
Кальмари відварити у літрі води з додаванням трьох чайних ложок солі протягом 1 хвилини.
Цибулю почистити, нарізати тонкими півкільцями.
Тонко порізати кальмар.
Обсмажити цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.
Коли цибуля буде готова, покласти у сковороду підготовлені кальмари. Посолити, поперчити і тушкувати ще 5 хвилин.
Натерти сир.
У вогнетривкий посуд, змащений олією, викласти рис, на нього покласти цибулю і кальмари.
Верхній шар із кальмарів густо залити сметаною, посипати тертим сиром.
Зверху викласти порізаний соломкою болгарський перець. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці до утворення рум'яної скоринки.
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат с Белыми грибами и Курицей слоямиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт салата мимоза с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Салаты из яблок рецепты с фото простыеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Блюда японской французской и фирменной американской кухни. Американская кухня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter