Кальмари "По-грецьки"

ДРУГІ СТРАВИ
687 Кальмари "По-грецьки"
Фото - Кальмари
інгредієнти:
  • Кальмар 400 г
  • Рис 200 г
  • Куркума 1 ч.л.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сметана 200 г
  • Сир твердий 50 г
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Перець болгарський 1 шт.

Кальмари Зварити розсипчастий рис.

Кальмари Очистити кальмари.

фото Кальмари У рис додати куркуму і сіль. Рис повинен вийти жовтуватого кольору.

Кальмари Кальмари відварити у літрі води з додаванням трьох чайних ложок солі протягом 1 хвилини.

Кальмари Цибулю почистити, нарізати тонкими півкільцями.

Кальмари Тонко порізати кальмар.

Кальмари Обсмажити цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.

Коли цибуля буде готова, покласти у сковороду підготовлені кальмари. Посолити, поперчити і тушкувати ще 5 хвилин.

Кальмари Натерти сир.

Кальмари У вогнетривкий посуд, змащений олією, викласти рис, на нього покласти цибулю і кальмари.

Кальмари Верхній шар із кальмарів густо залити сметаною, посипати тертим сиром.

Кальмари Зверху викласти порізаний соломкою болгарський перець. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці до утворення рум'яної скоринки.

Кальмари Кальмари

ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Салат с Белыми грибами и Курицей слоямиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепт салата мимоза с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Салаты из яблок рецепты с фото простыеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Блюда японской французской и фирменной американской кухни. Американская кухня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter