Кальмари під овочевою шубою
- Кальмар 500 г
- Цибуля ріпчаста 300 г
- Морква 300 г
- Вершки 200 г
- Борошно
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Очищені кальмари нарізати соломкою, обваляти в борошні і обсмажити протягом 3-5 хв в оливковій олії, викласти на паперову серветку (щоб зайвий жир увібрався).
Підсмажити на маленькому вогні нарізану півкільцями цибулю і натерту моркву (приблизно хвилин 10).
У глибоку сковорідку скласти кальмари, накрити їх овочами і залити посоленими і поперченими вершками, накрити кришкою і тушкувати хвилин 5-7. Головне зловити момент, щоб і морква була досить м'якою і кальмари не перетворилися на гуму.
Можна їсти як самостійну страву, а можна з картопляним пюре.
Вкусные и простые рецепты салатов - салати рецепти з фото. Таких салатов вы не еще ели.
Польская выпечка рецептыКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарные блоги. Возможность добавлять свои рецепты, новости и статьи
Поможем выйти замуж в Германию: кексы и маффины рецепты с фото. Кондитерские формы.
Грануляторы комбикорма и пеллет: салат с курицей.
Готовим со вкусом: рецепты американской кухни с фото. Кухни на заказ по старой цене.
Праздничные закуски на Новый год 2017 рецептыПраздничная компания. Праздничное агентство
recepti.biz Праздничная компания
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter