Кальмари "оливкові"
596
інгредієнти:
- Кальмар (очищений) 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 4 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Оливки чорні (без кісточок) 1 бан.
- Базилік (сушений) 1 ч.л.
Помідори і болгарський перець нарізати не дуже дрібно.
Цибулю нарізати півкільцями, кальмари нашаткувати соломкою.
В олії обсмажити цибулю і кальмари. Додати овочі, оливки (без рідини), спеції і тушкувати близько 10 хвилин.
Якщо вийшло багато рідини, кілька хвилин у кінці готування тушкувати без кришки на сильному вогні.
recepti.biz Праздничная компания
Мясные салаты с ананасомВНИИ мясной промышленности. Производство мясной продукции. Мясные консервы
Приготовь крем для торта: крем с манкой для торта. Парфюм и косметика в Duty Free.
Крабовый Салат. Рецепты: салат з свинячим язиком. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі