Кальмари на вечерю
	
					797				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Кальмар 300 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметана (вершки) 4 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Капуста цвітна 0.25 шт.
- Олія соняшникова

 Моркву нарізати брусочками, цибулю нарізати. Обсмажити окремо.
 Моркву нарізати брусочками, цибулю нарізати. Обсмажити окремо.
 Кальмари нарізати смужками. Смажити 3-4 хвилини.
 Кальмари нарізати смужками. Смажити 3-4 хвилини.
 До кальмарів додати моркву, цибулю, сіль, перець і сметану. На вогні тримати ще 3 хвилини. На гарнір відварити цвітну капусту і тушкувати пару хвилин у помідорному соку.
 До кальмарів додати моркву, цибулю, сіль, перець і сметану. На вогні тримати ще 3 хвилини. На гарнір відварити цвітну капусту і тушкувати пару хвилин у помідорному соку. 
Кулинарные рецепты праздничных блюдРецепты всевозможных диет. База рецептов. Праздничные подборки рецептов
Новогодние рецепты мясных блюд. Новогодний стол рецепты блюд.
Рецепты Приготовления: самые вкусные мясные салаты. Готовим со вкусом.
Кулинарные рецепты от Tramontina: приготовление канапе. Мини-Капрезе на шпажках.
Кулинарный рецепт торта наполеон фото. Торт наполеон рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі		
	
