Кальмари із сирно-грибною начинкою
- Кальмар 4 шт.
- Печериці 150 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Зелень (петрушка, кріп, цибуля)
- Сіль
- Перець чорний
- Сир твердий 50 г
Помити кальмарів.
Очистити цибулю, моркву, печериці, подрібнити все в блендері і смажити до готовності, у холодну начинку додати тертий сир.
Нафарширувати тушки, але не дуже щільно, оскільки при смаженні тушки стиснуться і виштовхнуть надлишки начинки. Кальмарів обсмажити на сковороді протягом 5 хвилин. Готових кальмарів посипати тертою зеленню.
Поможем выйти замуж в Германию - салат с копченым мясом рецепт.
Пост кулинарные рецепты. Плов сухофрукты пост рецепт.
Готовим со вкусом: рецепт салата с каперсами. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты праздничного новогоднего стола http://recepti.biz.ua
Салат с Курицей и виноградом тиффаниПриготовьте полезный горячий салат с Курицей и яблоками без майонеза
Рецепт праздничный новогодний вкусный салат. Рецепт вкусного салата форум.
Коллекция кулинарно-домашних сайтов www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter