Кальмари із грибами
611
інгредієнти:
- Кальмар 4 шт.
- Печериці 250 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Вино біле сухе 20 мл
- Зелень
Нарізати гриби, цибулю і кальмари.
Гриби злегка обсмажити на олії.
Додати цибулю і пару хвилин обсмажити.
Додати кальмари, влити вино, посолити, поперчити, додати зелень, закрити кришкою і тушкувати приблизно 5 хв.
Салат Курица на горошинеМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт пампушек с фотоРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Салат мимоза лосось. Салат мимоза из лосося.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі