Кальмари, фаршировані з перцем та сиром
- Кальмар 4 шт
- Перець солодкий червоний 2 шт
- Сир м´який (овечий) 200 г
- Петрушка 1 пуч.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт
- Рис (відвареної для гарніру) 1 ст.
Ось таких красенів кальмарів я купила на ринку.
Кальмари очищаємо від шкіри, нутрощів, відокремлюємо щупальця.
Готуємо начинку: перці запекти в духовці до м'якості, петрушку, щупальця кальмара порізати і змішати з сиром. Підготовленою сумішшю нафарширувати перець (якщо дрібний, цілий, я брала половину перцю), потім перець помістити всередину кальмара.
Кальмари заколоти зубочисткою, обсмажити на олії. При нагріванні кальмари значно скорочуються, тому треба фарширувати не дуже туго, інакше маса вийде назовні.
Окремо приготувати томатний соус: цибулю обсмажити до м'якості, додати томат, воду, спеції. Соусом залити кальмари і проварити 20 хв на слабкому вогні.
Видалити палички, розрізати навпіл, подавати гарячими з відвареним рисом і соусом.
Картошка В Мультиварке Рецепты - салат ласточкино гнездо фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Салат змея фото рецепт здесь
Праздничный салат на новый годПраздничная компания
recepti.biz.uaСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Кулинарный сайт ирины recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter