Кальмари, фаршировані рисом і ананасами
- Кальмар 1.5 кг
- Рис 0.7 кг
- Цибуля біла 3 шт.
- Морква 5 шт.
- Ананаси (консервовані) 1 бан.
- Олія рослинна 100 г
- Сметана (майонез) 300 г
- Спеції (рибні)
- Зелень (свіжа: селера, петрушка) 400 г
Тушки кальмарів очистити від плівки і нутрощів, промити у проточній, тeплій воді. Відварити рис, посолити.
Окремо обсмажити моркву (можна натерти на крупній тертці або нарізати кубиками) та цибулю до золотистого кольору.
Все перемішати з варeним рисом і додати літрову банку ананасів у власному соку, нарізаних на невеликі шматочки.
Зі спецій можна додати рибні суміші, запашний перець (мелений) і багато зелені - свіжі селеру або петрушку. Посолити.
Все розмішати і начинити цією масою тушки кальмара.
Кальмари укласти на дно жаровні (можна готувати і в духовці, але вони виходять більш сухими, щоб цього не було, обов'язково їх у духовці потрібно накрити кришкою або готувати у фользі чи рукаві) у 2-3 шари, залити наполовину водою, сметаною і майонезом, трохи посолити. Тушкувати близько 25-30 хвилин.
Рецепты тортов - рецепт торта вишиванка.
Рецепты тортов: рецепт фасолевого торта.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рулет куриный с грибами Доктор Хайдеркуриный рулет
Торты без выпечки с творогом рецептыТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепт салат морепродуктов. Рецепт салата из морепродуктов.
Скачать рецепты вкусных салатов. Рецепты приготовления вкусных салатов.
Рецепты варенья и джемов с фото: черничное варенье. Варенье в магазине Утконос.
Купить молоко: крем из сгущенного молока.
www.recepti.biz.ua салаты мимоза и т д
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter