Кальмари, фаршировані рисом і ананасами

ДРУГІ СТРАВИ
626 Кальмари, фаршировані рисом і ананасами
Фото - Кальмари, фаршировані рисом і ананасами
інгредієнти:
  • Кальмар 1.5 кг
  • Рис 0.7 кг
  • Цибуля біла 3 шт.
  • Морква 5 шт.
  • Ананаси (консервовані) 1 бан.
  • Олія рослинна 100 г
  • Сметана (майонез) 300 г
  • Спеції (рибні)
  • Зелень (свіжа: селера, петрушка) 400 г

Тушки кальмарів очистити від плівки і нутрощів, промити у проточній, тeплій воді. Відварити рис, посолити.

 

 

 

Окремо обсмажити моркву (можна натерти на крупній тертці або нарізати кубиками) та цибулю до золотистого кольору.

Все перемішати з варeним рисом і додати літрову банку ананасів у власному соку, нарізаних на невеликі шматочки.

Зі спецій можна додати рибні суміші, запашний перець (мелений) і багато зелені - свіжі селеру або петрушку. Посолити.

Все розмішати і начинити цією масою тушки кальмара. 

Кальмари укласти на дно жаровні (можна готувати і в духовці, але вони виходять більш сухими, щоб цього не було, обов'язково їх у духовці потрібно накрити кришкою або готувати у фользі чи рукаві) у 2-3 шари, залити наполовину водою, сметаною і майонезом, трохи посолити. Тушкувати близько 25-30 хвилин.

Рецепты тортов - рецепт торта вишиванка.

Рецепты тортов: рецепт фасолевого торта.

Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рулет куриный с грибами Доктор Хайдеркуриный рулет

Торты без выпечки с творогом рецептыТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Рецепт салат морепродуктов. Рецепт салата из морепродуктов.

Скачать рецепты вкусных салатов. Рецепты приготовления вкусных салатов.

Рецепты варенья и джемов с фото: черничное варенье. Варенье в магазине Утконос.

Купить молоко: крем из сгущенного молока.

www.recepti.biz.ua салаты мимоза и т д

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter