Кальмари, фаршировані овочами, з грибним соусом
- Кальмар 2 шт.
- Печериці 100 г
- Вершки (10%) 100 мл
- Кінза
- Цукіні 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Селера
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Перець солодкий жовтий 1 шт.
Всі овочі, крім часнику, нарізати соломкою, моркву натерти на тертці.
Кальмари очистити.
Очищені кальмари кинути у киплячу підсолену воду і варити не більше 3 хвилин. Головне - не переварити, інакше стануть гумовими.
Розігріти у сковороді 1 ст. л. олії, висипати всі овочі, посолити, поперчити, полити лимонним соком і тушкувати 10-15 хвилин.
В іншій сковороді розігріти другу ложку олії, обсмажити гриби 5 хвилин.
Помістити в ємність для блендера вершки, часник, кінзу і печериці. Все разом збити до однорідності.
Нафарширувати кальмари овочевою сумішшю, полити грибним соусом, помістити в ємність для запікання і поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
Салат белоцерковский рецептВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Как испечь дома хлеб на закваске: рецепты бездрожжевого теста для хлеба. А каков Ваш характер.
Готовим со вкусом: авокадо салат рецепт. Как приготовить летний салат.
Рецепты традиционной французской кухни. Рецепты мясных блюд французской кухни.
Холодные закуски рецепты из лавашаПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
как приготовить шашлык из куриного сердца
www.recepti.biz.ua маковый пирог маковый торт рецепт
майонез жиры витамины белки углеводы
Кулинарные рецепты от Tramontina - чанахи рецепт. Простые рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter