Кальмари фаршировані
- Кальмар 7 шт.
- Цибуля порей 100 г
- Морква 100 г
- Хліб 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Перець бoлгарський червоний 1 шт.
- Цукіні 1 шт.
- Яйце (жовток) 1 шт.
- Бульйон (рибний) 100 мл
- Петрушка 0.5 пуч.
- Сіль, перець
Моркву і порей нарізати дрібними кубиками.
Хліб (м'якуш) нарізати кубиками.
У сковороду налити олію, обсмажити хліб до золотавої скоринки, додати моркву і порей, обсмажити 3 хв, додати бульйону 50 мл і тушкувати ще пару хв.
Зняти з вогню, додати жовток, петрушку, посолити, поперчити і перемішати.
Нафарширувати кальмари.
Кальмари загорнути у свинячу жирову плівку.
Кальмари обсмажити із двох сторін.
Цукіні і перець нарізати дрібними кубиками.
Із помідорів зняти шкіру, видалити насіння і нарізати дрібними кубиками. Овочі посолити, поперчити і укласти у форму в першу чергу і на верх кальмари, залити бульйоном 50 мл і в духовку на 20 хв при 200 градусах.
Мультиварка Philips - салаты с редькой рецепты с фото.
Випчка у мультиварц рецепти з фото пошаговоЗапеканка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Салат из Курицы и манго. Салат слоёный с Курицей.
Салатики рецепты новинкиКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт закуски рафаэлло. Закупка рецепты.
ТутПольское турагентство. Тексты статей об изучении Польского языка
Майонез своими руками густойРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter