Кальмари фаршировані
- Кальмар (заморожений, очищений) 1 кг
- Фарш м´ясний (телятина чи молода яловичина) 150 г
- Часник 1 зуб.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вино біле сухе 125 мл
- Лавровий лист 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Сіль
- Перець білий (чорний перець горошком)
- Борошно
- Зелень
Промити очищених кальмарів, дати стекти воді.
Змішати фарш із дрібно порубаними часником і петрушкою, посолити, поперчити, заправити солодким лікерним вином.
Нафарширувати кальмарів м'ясною начинкою.
Закріпити дерев'яними зубочистками.
Викласти заготовки на тарілку.
Щупальця кальмарів дрібно порізати.
Запанірувати тушки кальмарів у борошні.
Обсмажити до золотавого кольору на розігрітій олії.
В окремій сковороді обсмажити на оливковій олії дрібно нарізану цибулю, потім додати протертий у блендері помідор, лавровий лист, щупальця кальмарів.
Протушкувати 10 хвилин на слабкому вогні до утворення соусу.
Скласти кальмари у каструлю, залити отриманим соусом.
Додати біле столове вино, так щоб покрити тушки кальмарів. Додати відсутню сіль.
Накрити кришкою, тушкувати на слабкому вогні до готовності (приблизно 20-30 хв).
М'ясо кальмара повинно стати м'яким.
На гарнір можна подати відварену розсипчасту картоплю або рис.
Сайты рецептов диетического питания здесь
Мультиварка Philips: кексы и маффины рецепты с фото.
Картинки клуба Спартак Москва тут
Поможем выйти замуж в Германию - торты без выпечки рецепты. Рецепты здоровой выпечки.
Скороварки для приготовления каши - праздничные закуски на новый год. Рецепты Для Мультиварки.
Мультиварки для выпечки: новогодние праздничные блюда. Готовим со вкусом.
Рецепты Для Мультиварки: рецепты юлии высоцкой. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты с апельсинами рецепты.
Натуральный рецепт от насморка: рецепт бисквитного рулета с кремом.
Детские торты. Акция - крем для торта для украшения. Рецепты Для Мультиварки.
Рецепты индийской кухни с фото и отзывамиКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter