Кальмар у сметанно-сирному соусі
- Кальмар 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 0.33 шт.
- Лимон 0.33 шт.
- Сметана 2 ст.л.
- Борошно 1 ч.л.
- Сир 50 г
- Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
- Олія соняшникова
Кальмара розморозити, очистити, нарізати невеликими брусочками. Із лимона вичавити сік, полити ним кальмара, перемішати і відставити.
Очистити, нарізати цибулю півкільцями й обсмажити у невеликій кількості олії до прозорості.
Очистити, нарізати моркву соломкою, додати до цибулі і ще обсмажити хвилину. Додати кальмара, перемішати і залишити до випарювання рідини на середньому вогні без кришки (хвилин 5).
Соус. До сметани додати борошно, перець і натертий сир, перемішати.
Викласти соус до кальмара, помішуючи тушкувати пару хвилин до загустіння соусу.
http://recepti.biz.uaРецепты русской кухни М Сырникова
Шоколадные конфеты Monbana: конфеты карамель. Конфеты с логотипом компании.
Рецепты для пароварки, вкусно: французские салаты рецепты с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты бездрожжевого теста для хлеба.
Поможем выйти замуж в Германию: классический торт наполеон рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter