Кальмар із цибульним соусом
- Кальмар (тушка) 1 шт.
- Рис 50 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Вершки (жирні) 3 ст.л.
- Сіль
Кальмара розморозити, очистити від шкірки і плівки. Обдати окропом, якщо плівка погано знімається. Порізати на тонкі смужки, сплести із них колосок, посолити.
Соус. Цибулю порізати на дрібні кубики, трохи обсмажити, додати вершки, сіль, усе тушкувати до готовності.
Нарізати цибулю уздовж цибулини.
На деко викласти нарізану цибулю і колосок із кальмара, поставити у добре розігріту духовку на 5 хвилин, потім кальмара зняти з деко, а цибулю залишити у духовці ще на 5 хвилин.
Рис відварити, сформувати кульку.
Викласти на тарілку колосок із кальмара, кульку з рису, цибулю, полити цибульним соусом.
Набор для суши роллов Мидори - как приготовить сыр фета в домашних условиях.
http://recepti.biz.uaРецепты закусок к праздничному столу, для отдыха на природе. Фото, видео
Мимоза салат с сыром и яблокомРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter