Кальмар із сиром та шпинатною начинкою
- Кальмар (тушка) 3 шт.
- Сир (Російський) 100 г
- Помідор 100 г
- Хліб (білий, м´якуш) 100 г
- Вино біле 0.5 скл.
- Молоко
- Шпинат 2 пуч.
- Часник
- Масло вершкове
- Орегано (сушений)
Нагріти вершкове масло у сковороді і обсмажити один дрібно порізаний кальмар із часником.
Додати біле вино і тушкувати 10 хвилин. Відставити.
Натерти сир на дрібній тертці.
Замочити білий хліб з молоком.
Нарізати шпинат.
Змішати в посудині віджатий м'якуш, шпинат, сир і кальмар. Посолити, поперчити. Збити все у міксері.
Якщо суміш не дуже зелена, то додати ще шпинату.
Нафарширувати отриманою сумішшю кальмари і заколоти шпажки.
Обсмажити кальмарів в олії, де обсмажувалися кальмари, до золотистого кольору. Періодично перевертати.
Додати крупно нарізану м'якоть томатів, додати трохи орегано і тушкувати ще хвилин 15-20.
Рецепты без выпечкиКулинарные рецепты. Сборник кулинарных рецептов
Соус из апельсинов с хреном recepti.biz.ua
Рецепты для хлебопечки, вкусно: французские десерты рецепты. Рецепты Для Мультиварки.
www.recepti.biz.ua кулинарные рецепты кекс столичный
www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Поможем выйти замуж в Германию: салаты с белыми грибами рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт торт медовик мишка здесь
Слипоны, сникерсы, оптовые цены - торт воздушный сникерс рецепт с фото. Готовим со вкусом.
Салат мимоза состав. Рецепт салата мимоза с сыром.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter