Кальмар із горіхами
624
інгредієнти:
- Кальмар 4 шт.
- Горіхи грецькі 150 г
- Часник 3 зуб.
- Батон 60 г
- Олія рослинна 0.5 скл.
- Сік лимонний
- Сіль
Тушку кальмара проварити у киплячій підсоленій воді 5 хвилин. Охолодити і нарізати смужками, змішати із соусом.
Соус: горіхи + часник на м'ясорубку. 2 шматочки батона розмочити у воді, віджати і з'єднати із "часниковими горіхами", влити олію і збити соус до стану пишноти, потім додати пару крапель лимонного соку, посолити.
Рецепт салата с морепродуктамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
recepti.biz.ua писатель кулинар ханкишиев приготовление плова рецепт
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі