Кальмар, фарширований рисом, грибами та сиром

ДРУГІ СТРАВИ
734 Кальмар, фарширований рисом, грибами та сиром
Фото - Кальмар, фарширований рисом, грибами та сиром
інгредієнти:
  • Кальмар 5 шт.
  • Гриби печериці 400 г
  • Яйце куряче 4 шт.
  • Сир 200 г
  • Рис 150 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Майонез (сметана)
  • Зелень 1 пуч.

Кальмар, фарширований рисом, грибами і сиром інгредієнти

Кальмар, фарширований рисом, грибами та сиром

фото Кальмар, фарширований рисом, грибами та сиром

Кальмар, фарширований рисом, грибами і сиром Кальмар

Кальмар, фарширований рисом, грибами і сиром Грібишампіньони

Приготувати рис. Нарізати дрібно цибулю, обсмажити в олії трохи, потім додати майонез і обсмажити цибулю до золотистого кольору.

Далі рис з'єднати з обсмаженою цибулею, дрібно рубаними смаженими грибами, двома сирими яйцями і двома дрібно нарубаними вареними яйцями, рубаною зеленню, сіллю, перцем.

Кальмари промити, злегка відбити, (можна відварити не більше двох хвилин) потім наповнити тушки начинкою і сиром.

Обсмажити в олії, потім залити майонезом, додати кетчуп або пасту томатну і тушкувати до готовності.

Подавати кальмар, поливши соусом, що залишився після тушкування і посипавши зверху тертим сиром.

Рецепты салатов с омлетомРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепты блюд с фото - диетические блюда из говядины рецепты с фото.

Кулинарный сайт консервируем. Лучшие кулинарные сайты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter