Кальмар, фарширований рисом, грибами та сиром
- Кальмар 5 шт.
- Гриби печериці 400 г
- Яйце куряче 4 шт.
- Сир 200 г
- Рис 150 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Майонез (сметана)
- Зелень 1 пуч.
Приготувати рис. Нарізати дрібно цибулю, обсмажити в олії трохи, потім додати майонез і обсмажити цибулю до золотистого кольору.
Далі рис з'єднати з обсмаженою цибулею, дрібно рубаними смаженими грибами, двома сирими яйцями і двома дрібно нарубаними вареними яйцями, рубаною зеленню, сіллю, перцем.
Кальмари промити, злегка відбити, (можна відварити не більше двох хвилин) потім наповнити тушки начинкою і сиром.
Обсмажити в олії, потім залити майонезом, додати кетчуп або пасту томатну і тушкувати до готовності.
Подавати кальмар, поливши соусом, що залишився після тушкування і посипавши зверху тертим сиром.
Рецепты салатов с омлетомРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты блюд с фото - диетические блюда из говядины рецепты с фото.
Кулинарный сайт консервируем. Лучшие кулинарные сайты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter