Кальмар фарширований по-приморськи
- Кальмар 4 шт.
- Рис (варений) 1 скл.
- Крабові палички 8 шт.
- Яйце 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Зелень
- Часник
- Сіль
- Майонез 200 мл
Очистити кальмар. Відварити до напівготовності рис у підсоленій воді. Зварити яйця. Дрібно нарізати яйця, крабові палички, натерти моркву, за бажанням додати зелень, часник. Додати рис, всe заправити майонезом. Нафарширувати начинкою кальмари, вкласти у змащену олією форму, зверху рясно змастити майонезом, поставити в розігріту до 220 градусів духовку на 30 хвилин.
Крабовый Салат. Рецепты: салати з крабами.
Рецепт торта вишиванкаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты с малиной - пошаговые фото рецепты праздничных блюд.
Бизнес с Avon, узнай секрет - как дома сделать йогурт без йогуртницы. Купить бытовую химию оптом.
Доставка готовой еды на неделю: как в домашних условиях приготовить йогурт. Домашний Йогурт VIVO.
Салаты фото рецепт http://recepti.biz.ua
recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter