Калкан смажений
923
інгредієнти:
- Калкан 2.2 кг
- Лимон 1 шт.
- Спеції (чорний мелений перець, орегано)
- Борошно
- Сіль
- Олія рослинна
Рибу почистити, відокремити голову, вийняти хребет і добре промити. Зрізати окостенілі нарости на тілі калкана і плавники. Потім нарізати рибу довгими скибочками, посипати сіллю, перцем, орегано, полити соком лимона і залишити на 2 години маринуватися.
Обваляти кожен шматочок у борошні і обсмажити на розпеченій олії, доки риба добре підрум'яниться з обох сторін.
На гарнір кабачкові оладки.
http://recepti.biz.ua приготовления Украинского борща рецепты
Рецепты капусты пелюстки с хреномРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
www.recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Французский салат оливье старинный рецепт. Рецепты салатов французской кухни.
Рецепты из редькиРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі