"Калдейрада" із тріски

ДРУГІ СТРАВИ
671 "Калдейрада" із тріски
Фото -
інгредієнти:
  • Тріска 300 г
  • Картопля 5 шт.
  • Перець болгарський (зелений) 0.5 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Кріп
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Вино сухе

Підготувати тріску (зняти шкіру, мясo відокремити від хребетної кістки і нарізати на великі порційні шматки).

У каструлю налити трохи олії, додати нарізану півкільцями цибулю, дрібно нарізаний часник, крупно нарізаний зелений болгарський перець, накрити кришкою і трохи спасерувати на повільному вогні до розм'якшення цибулі, додати нарізані дрібними кубиками помідори, накрити кришкою і тушкувати доки помідори не розваряться. Відкрити кришку і додати лавровий лист, трохи оливкової олії і нарізану дуже великими кубиками картоплю. Додати трохи води, відразу накрити кришкою і тушкувати до напівготовності картоплі. Відкрити кришку і зверху додати тріску, посолити, поперчити і відразу щільно накрити. Увесь процес тушкування проводиться під щільно закритою кришкою. Коли тріска майже готова (тушкується вона приблизно 15-20 хвилин), тобто за 5 хвилин до кінця варіння, налити трохи білого вина. Тушкувати  ще 5-7 хв, заправити нарізаною зеленню кінзи. Вимкнути вогонь. Кришку зняти тільки на столі під час сервіровки.

Рождественские рецепты выпечкиПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты

Новогодние рецепты блюда тут

Приготовь крем для торта - крем с манкой для торта. Купить кондитерку.

Салат из картошкиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты для хлебопечки, вкусно: приготовление блюд в микроволновке рецепты. Мультиварка Philips.

Мастики и кремы для украшения тортов recepti.biz.ua

Майонез домашний рецепт без яицПроизводство майонеза, масла

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter