"Калдейрада" із тріски
- Тріска 300 г
- Картопля 5 шт.
- Перець болгарський (зелений) 0.5 шт.
- Помідор 2 шт.
- Лавровий лист 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кріп
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Вино сухе
Підготувати тріску (зняти шкіру, мясo відокремити від хребетної кістки і нарізати на великі порційні шматки).
У каструлю налити трохи олії, додати нарізану півкільцями цибулю, дрібно нарізаний часник, крупно нарізаний зелений болгарський перець, накрити кришкою і трохи спасерувати на повільному вогні до розм'якшення цибулі, додати нарізані дрібними кубиками помідори, накрити кришкою і тушкувати доки помідори не розваряться. Відкрити кришку і додати лавровий лист, трохи оливкової олії і нарізану дуже великими кубиками картоплю. Додати трохи води, відразу накрити кришкою і тушкувати до напівготовності картоплі. Відкрити кришку і зверху додати тріску, посолити, поперчити і відразу щільно накрити. Увесь процес тушкування проводиться під щільно закритою кришкою. Коли тріска майже готова (тушкується вона приблизно 15-20 хвилин), тобто за 5 хвилин до кінця варіння, налити трохи білого вина. Тушкувати ще 5-7 хв, заправити нарізаною зеленню кінзи. Вимкнути вогонь. Кришку зняти тільки на столі під час сервіровки.
Рождественские рецепты выпечкиПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты
Новогодние рецепты блюда тут
Приготовь крем для торта - крем с манкой для торта. Купить кондитерку.
Салат из картошкиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты для хлебопечки, вкусно: приготовление блюд в микроволновке рецепты. Мультиварка Philips.
Мастики и кремы для украшения тортов recepti.biz.ua
Майонез домашний рецепт без яицПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter