Калалатіко
- Оселедець (солоний і копчений)
- Картопля
- Сметана
- Майонез
- Цибуля ріпчаста
- Масло вершкове
- Сіль
- Приправа
- Зелень
Почистити картоплю, обробити копчений і свіжоморожений оселедець на філе.
Включити духовку і прогріти до 200-220 градусів. Змастити лист вершковим маслом, змішати в рівних частках майонез і сметану, нанести на лист.
Першим шаром викласти картоплю нарізану соломкою, потім копчений оселедець.
Змастити сметаною з майонезом.
Знову укласти шар картоплі, зверху свіжий оселедець натертий "Вегетою для риби" (можна іншу приправу), потім цибулю нарізану півкільцями, посолити.
Зверху суміш сметани і майонезу.
У піалі змішати майонез, воду, приправу, зелень (перушка, зелeна цибуля) і полити зверху.
Поставити в духовку на 35-40 хв.
При подачі можна додати зелений горошок і соус "тартар".
Салат белоцерковский рецептПростые рецепты блюд. Кулинарные рецепты на все случаи. Вкусно
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты торт киевский.
Начинки на пиццу с фотоначинки на пиццу
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter