Калалатіко

ДРУГІ СТРАВИ
661 Калалатіко
Фото - Калалатіко
інгредієнти:
  • Оселедець (солоний і копчений)
  • Картопля
  • Сметана
  • Майонез
  • Цибуля ріпчаста
  • Масло вершкове
  • Сіль
  • Приправа
  • Зелень

Почистити картоплю, обробити копчений і свіжоморожений оселедець на філе.

Включити духовку і прогріти до 200-220 градусів. Змастити лист вершковим маслом, змішати в рівних частках майонез і сметану, нанести на лист.

Першим шаром викласти картоплю нарізану соломкою, потім копчений оселедець.

Змастити сметаною з майонезом.

Знову укласти шар картоплі, зверху свіжий оселедець натертий "Вегетою для риби" (можна іншу приправу), потім цибулю нарізану півкільцями, посолити.

Зверху суміш сметани і майонезу.

У піалі змішати майонез, воду, приправу, зелень (перушка, зелeна цибуля) і полити зверху.

Поставити в духовку на 35-40 хв.

При подачі можна додати зелений горошок і соус "тартар".

Салат белоцерковский рецептПростые рецепты блюд. Кулинарные рецепты на все случаи. Вкусно

Поможем выйти замуж в Германию: рецепты торт киевский.

Начинки на пиццу с фотоначинки на пиццу