Качка із грушами
- Качка 1 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Кориця 1 зуб.
- Чебрець (нарізаний) 1 ст.л.
- Бульйон курячий 1 скл.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Бренді 4 ст.л.
- Груша 4 шт.
- Часник 1 зуб.
- Мигдаль (ядра) 0.3 скл.
- Перець чорний мелений
- Сіль
Качку випатрати, вимити, обсушити і нарізати на 8 частин. Влити у сковороду оливкову олію і обсмажити на вогні шматочки качки з обох боків до золотистої скоринки.
Качку перекласти на папір, щоб видалити надлишки жиру. А в сковороду покласти дрібно нарізану цибулю, нарізану кубиками моркву, чебрець, помідори і корицю. Готувати протягом 5 хвилин, постійно помішуючи, доки цибуля не стане м'якою і прозорою. Потім корицю вийняти, а овочі протерти через сито і подрібнити у кухонному комбайні.
Отримане пюре покласти назад на сковороду і кип'ятити 1-2 хвилини. Покласти шматочки качки і тушкувати 10 хвилин. У цей час покласти половинки груш, очищених від шкірки і серцевини, у каструльку, залити водою і тушкувати на повільному вогні, доки груші не стануть м'якими.
Готову качку викласти на тарілку, полити соусом, у якому вона тушкувалась, і обкласти половинками груш.
Рецепты для пекарни: рецепт салата с языка. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter