Качка із грушами

ДРУГІ СТРАВИ
788 Качка із грушами
Фото - Качка із грушами
інгредієнти:
  • Качка 1 шт.
  • Цибуля 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Кориця 1 зуб.
  • Чебрець (нарізаний) 1 ст.л.
  • Бульйон курячий 1 скл.
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Бренді 4 ст.л.
  • Груша 4 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Мигдаль (ядра) 0.3 скл.
  • Перець чорний мелений
  • Сіль

Качку випатрати, вимити, обсушити і нарізати на 8 частин. Влити у сковороду оливкову олію і обсмажити на вогні шматочки качки з обох боків до золотистої скоринки.

Качку перекласти на папір, щоб видалити надлишки жиру. А в сковороду покласти дрібно нарізану цибулю, нарізану кубиками моркву, чебрець, помідори і корицю. Готувати протягом 5 хвилин, постійно помішуючи, доки цибуля не стане м'якою і прозорою. Потім корицю вийняти, а овочі протерти через сито і подрібнити у кухонному комбайні.

Отримане пюре покласти назад на сковороду і кип'ятити 1-2 хвилини. Покласти шматочки качки і тушкувати 10 хвилин. У цей час покласти половинки груш, очищених від шкірки і серцевини, у каструльку, залити водою і тушкувати на повільному вогні, доки груші не стануть м'якими.

Готову качку викласти на тарілку, полити соусом, у якому вона тушкувалась, і обкласти половинками груш.

Рецепты для пекарни: рецепт салата с языка. Книга Рецептов Для Мультиварки.

сделать майонез

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter