Качка, запечена з яблуком, гарбузом і айвою
- Качка 2 кг
- Гарбуз 300 г
- Айва 2 шт.
- Яблуко 3 шт.
- Родзинки 0.5 скл.
Підготовлену тушку натерти сіллю, червоним перцем. Злегка натерти гірчицею або тертим імбиром. Можна натерти готовим маринадом для птиці. Підготувати начинку: яблука, гарбуз, айву і родзинки. Якщо немає айви, можна замінити на суміш: курага, чорнослив і родзинки. Суміш залити окропом і розпарити протягом 10-15 хвилин.
Начинкою наповнити тушку, зашити або заколоти. У форму на дно налити трохи гарячої води і покласти туди качку.
Запекти, у попередньо розігрітій духовці, при температурі 180 градусів до готовності, періодично поливаючи утвореним соком.
Готову качку обробити на порційні шматки, а на гарнір - запечена начинка.
Куриный рулет с щавелем и яйцами http://recepti.biz.ua
recepti.biz Праздничная компания
Соус для заправки салата. Заправка для салата тысяча островов.
Простые и вкусные рецепты салатов. Рецепты вкусных блюд и салатов.
Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепт рахат лукума с фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Майонез гуляй поле официальный сайт акцииКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter