Качка, запечена у папері для випічки
- Качка 1.5 кг
- Печінка (серце, шлунок) 300 г
- Гречка варена 4 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Селера (стебло) 2 шт.
- Сіль, перець
- Папір для випічки 2 шт.
Качку промити, обсушити, натерти сіллю і перцем, додати трохи розмарину і залишити на 2 години.
Відварити кашу, у блендері збити печінку з цибулею, посолити, поперчити.
У мисці змішати гречану кашу, яйце, печінку і дрібно порізану селеру, якщо треба ще посолити.
Потім все обсмажити на сковороді в оливковій олії, до зникнення рідини.
Готову качку начинити кашею, зашити або защипати зубочистками.
Замотати в один шматок паперу для випічки, другий добре намочити, щоб був як мокра ганчірка і обмотати качку.
Покласти на деко так, щоб черевцем було до верху.
Запікати при 175 градусах 2 години.
Рецепты для пекарни - рецепты приготовления мясных салатов.
Книга Рецептов Для Мультиварки: салати до нового року. Сборники Клипов (Рок, метал и тд.
Салаты рецепты - мясные салаты.
Салат черепаха рецепт с фотоКулинарные рецепты
Рецепты приготовления блюд: приготовление блюд в микроволновке. Микроволновка - плюсы и минусы.
Медовик торт рецепт со сметанным кремомИзготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter