Качка з яблуками, запечeна у рукаві
699
інгредієнти:
- Качка 2 кг
- Яблуко (кисле, Антонівка)
- Чорнослив
- Картопля
- Сік лимона
- Мед
- Часник
- Сіль
- Олія рослинна
Качку обмазати маринадом. Залишити на кілька годин.
Очищені від серединок яблука розрізати на 4 частини. Збризнути лимонним соком. Чорнослив і часточки яблук запхнути у качку, зашити, щоб не випала начинка. Картоплю очистити і нарізати на невеликі шматочки. Посолити і приправити.
У рукав укласти качку і обкласти картоплею. Помістити у розігріту духовку і запікати 2-2,5 години.
Для отримання золотистої скоринки, у рукава розкрити верх і залишити качку гарно підрум'янитися.
Туристические путевки: праздничные новогодние блюда.
Открыть кулинарный сайт. Кулинарный сайт огонек.
Рецепты на праздничный стол - салат с курицей. Салат с кукурузой и Курицей.
Кулинарные рецепты сайт хорошая. Кулинарные сайты пошаговые.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі