Качка з яблуками, запечeна у рукаві

ДРУГІ СТРАВИ
643 Качка з яблуками, запечeна у рукаві
Фото - Качка з яблуками, запечeна у рукаві
інгредієнти:
  • Качка 2 кг
  • Яблуко (кисле, Антонівка)
  • Чорнослив
  • Картопля
  • Сік лимона
  • Мед
  • Часник
  • Сіль
  • Олія рослинна

Качка з яблуками, запечeнная в рукаві інгредієнти

Качку обмазати маринадом. Залишити на кілька годин.

Очищені від серединок яблука розрізати на 4 частини. Збризнути лимонним соком. Чорнослив і часточки яблук запхнути у качку, зашити, щоб не випала начинка. Картоплю очистити і нарізати на невеликі шматочки. Посолити і приправити.

У рукав укласти качку і обкласти картоплею. Помістити у розігріту духовку і запікати 2-2,5 години.

Для отримання золотистої скоринки, у рукава розкрити верх і залишити качку гарно підрум'янитися.

Туристические путевки: праздничные новогодние блюда.

Открыть кулинарный сайт. Кулинарный сайт огонек.

Рецепты на праздничный стол - салат с курицей. Салат с кукурузой и Курицей.

Кулинарные рецепты сайт хорошая. Кулинарные сайты пошаговые.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter