Качка з яблуками у соусі з вина

ДРУГІ СТРАВИ
852 Качка з яблуками у соусі з вина
Фото - Качка з яблуками у соусі з вина
інгредієнти:
  • Качка 2 кг
  • Яблуко 1 кг
  • Вино (червоне сухе) 1 скл.
  • Мед 3 ч.л.
  • Масло вершкове 50 г
  • Сіль, перець, цукор

Качка з яблуками в соусі з вина інгредієнти Склянку вина змішати в сотейнику з медом, поставити на невеликий вогонь і уварювати, доки об'єм рідини не зменшиться в 2 рази, приблизно 10 хв. Додати вершкове масло, перемішати і зняти з вогню. Посолити, поперчити.


Яблука вимити. Половину плодів розрізати на четвертинки, видалити серцевину.

Скласти нарізані яблука в миску, додати половину підготовленого соусу, перемішати.

Качку вимити, обсушити, при необхідності обпалити, шкіру натерти сіллю, у середину помістити яблучну начинку. Розріз скріпити дерев'яними шпажки.

Соусом змастити качку з усіх сторін. Укласти птицю на деко грудкою вгору, налити на деко 50 мл води. Помістити в розігріту до 200°С духовку на 1,5 год.

Із решти яблук акуратно невеликим ножем вирізати серцевину. Всипати в кожне яблуко по 0,5 ч. л. цукру. Налити на деко з качкою залишене вино, покласти яблука розрізом вгору і готувати ще 7-10 хв. Готову качку і яблука перекласти на тарілку, накрити фольгою і дати постояти 10 хв. Частину, що залишилася на деко рідини перелити в сотейник, ложкою зіскрібаючи з поверхні деко загустілі і прикипілі залишки. Поставити сотейник на сильний вогонь. Довести до кипіння і подати до качки.

Качка з яблуками в соусі з вина фото Качка з яблуками в соусі з вина

Качка з яблуками в соусі з вина Качка Качка з яблуками в соусі з вина Яблука

Качка з яблуками в соусі з вина Вино Качка з яблуками в соусі з вина Мед

Очень вкусные кексы - рецепт кекс столичный. Рецепты кексов на любой вкус.

Рецепты на святую вечерюРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Салат-коктейль из языка рецепт. Рецепты салатов с языка вареного.

Открыть кулинарный сайт. Кулинарные сайты пошаговые.