Качка з рисом і апельсинами
- Качка 1 шт.
- Рис (Басматі) 400 г
- Розмарин 1 ч.л.
- Сіль
Качку розрізати на 4 частини, добре промити і відварити. Не солити. Вийняти качку з бульйону і розібрати відокремивши від шкіри і кісток. Підготовлене м'ясо укласти на дно форми для запікання в духовці. Посолити, посипати листочками розмарину.
Другим шаром укласти дуже добре промитий рис.
Залити у форму розведений водою (50/50) бульйон від качки з розрахунку на одну ємність рису 2 ємності рідини. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку і довести до готовності.
Рис повинен набути золотистого відтінку, при цьому він виходить сухим і розсипчастим.
Окремо на тарілочку нарізати апельсини. Шкірку зняти так, щоб зрізати всю гірку білу частину. Очищені апельсини нарізати на кружечки.
Подавати як гарнір до качки і рису.
Рецепт салата белочкаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Мультиварка Philips: французские салаты рецепты с фото.
Салаты с копченостями рецептыПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Готовим со вкусом - буряк салат рецепт. Простые рецепты вкусных салатов.
Лазанья из мацы - рецепты пошагово с фото. Царь салатов! Чрезвычайно вкусно.
recepti.biz.uaИнформация о психологе. Тимоти Лири - все о психологе и экспериментаторе
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты с творогом фото.
http://recepti.biz.ua какая кофеварка эспрессо лучше
Кулинарные рецепты сайт хорошая кухня тут
www.recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter