Качка з маслинами
556
інгредієнти:
- Качка
- Цибуля ріпчаста
- Маслини
- Томатна паста
Качку нарубати на шматки, посолити і обсмажити. Скласти в качатницю, влити трохи води і тушкувати в закритій посудині до напівготовності. Цибулю нарізати кільцями, обсмажити злегка, додати трохи борошна (розвести водою), додати томатну пасту і довести до кипіння. Цією сумішшю залити шматки качки і тушкувати до готовності. За 5-10 хвилин до готовності покласти маслини.
Рецепты оригинальной Холодной закускиВкусные быстрые и простые рецепты Закусок
Туристические путевки: праздничные новогодние салаты.
Рецепт, какой приготовить салат. Рецепты блюд, салаты и суп.
Рецепты пирогов и пирожков: пирог со шпинатом. Рецепт Кекса В Мультиварке.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі