Качка з капустою
648
інгредієнти:
- Качка 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Капуста білоголова 1.5 шт.
- Олія соняшникова 2 ст.л.
- Приправа ("Маггі")
Качку обробити на порційні шматки.
Змішати олію і "Маггі", в отриманій суміші замаринувати качку на 30-40 хвилин.
На розігрітій, сухій сковороді обсмажити качку, далі перекласти у сотейник.
На жиру від качки обсмажити дрібно нарізану цибулю, потім теж перекласти у сотейник.
Далі на тому ж жиру обсмажити капусту (капусту нарізати, як для солянки), перекласти у сотейник, додати трохи води, накрити кришкою і поставити на повільний вогонь на 40 хвилин.
Качки повинно бути більше, ніж капусти.
Поилки для домашней птицы: салати з курячим мясом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі