Качка з капустою

ДРУГІ СТРАВИ
648 Качка з капустою
Фото - Качка з капустою
інгредієнти:
  • Качка 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Капуста білоголова 1.5 шт.
  • Олія соняшникова 2 ст.л.
  • Приправа ("Маггі")

Качку обробити на порційні шматки.

Змішати олію і "Маггі", в отриманій суміші замаринувати качку на 30-40 хвилин.

На розігрітій, сухій сковороді обсмажити качку, далі перекласти у сотейник.

На жиру від качки обсмажити дрібно нарізану цибулю, потім теж перекласти у сотейник.

Далі на тому ж жиру обсмажити капусту (капусту нарізати, як для солянки), перекласти у сотейник, додати трохи води, накрити кришкою і поставити на повільний вогонь на 40 хвилин.

Качки повинно бути більше, ніж капусти. 

 

Поилки для домашней птицы: салати з курячим мясом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter