Качка з чорносливом та яблуками
- Качка 1 шт.
- Яблуко 2 шт.
- Чорнослив 6 шт.
- Оцет 100 мл
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
- Сіль
Качку помити, змастити оцтом, перцем і сіллю. Залишити маринуватися на 3 години.
Яблука розрізати, видалити насіння, нарізати на дольки. Чорнослив помити і нарізати смужками.
У підготовлену качку покласти яблука і чорнослив. Зашити.
Змастити деко олією, покласти качку. Можна з качкою покласти крупно нарізану картоплю. Поставити в розігріту духовку приблизно на 2 години. Час від часу поливати качку жиром.
Готову качку викласти на тарілку, прикрасити зеленню.
рецепт торта бисквит с фруктами
Рецепт салата белочкаКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Торт В Мультиварке Рецепты: торт кукла рецепт с фото. Вкусные рецепты для похудения.
Рецепт приготовления салата на английском языке http://recepti.biz.ua
Избавьтесь от варикоза навсегда - рецепты приготовления шубы.
Оригинальные салаты из морепродуктовКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепт приготовления мяса дикого кабана.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter