Качка з чорносливом, смажена у рукаві

ДРУГІ СТРАВИ
665 Качка з чорносливом, смажена у рукаві
Фото - Качка з чорносливом, смажена у рукаві
інгредієнти:
  • Качка 1 шт.
  • Майонез 200 г
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Чорнослив 250 г
  • Яблуко 2 шт.
  • Часник

Качку порубати на шматки і замаринувати на день.

Коли добре промаринується, укласти у рукав половину качки.

На неї покласти чорнослив.

На чорнослив покласти яблука, нарізані не тонкими пластинками.

На яблука покласти другу половину качки.

Зав'язати рукав, покласти швом донизу, проткнути кілька дірочок.

Поставити у розігріту до 200 градусів духовку.

Запікати протягом двох годин.

Суміш для маринаду.

Майонез змішати із сіллю, чорним перцем і часником.

Очень вкусные оладьи: оладьи из рыбной икры. Магазин Красной Икры.

Салаты рецепты с фото на день рождения. Новогодние салаты с фото.

Мультиварка Philips - торт воздушный сникерс рецепт с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.

ЗдесьПольское турагентство. Польская светотехническая продукция

Американская и канадская кухня. Блюда японской французской и фирменной американской кухни фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter