Качка з чорносливом, смажена у рукаві
- Качка 1 шт.
- Майонез 200 г
- Сіль
- Перець чорний
- Чорнослив 250 г
- Яблуко 2 шт.
- Часник
Качку порубати на шматки і замаринувати на день.
Коли добре промаринується, укласти у рукав половину качки.
На неї покласти чорнослив.
На чорнослив покласти яблука, нарізані не тонкими пластинками.
На яблука покласти другу половину качки.
Зав'язати рукав, покласти швом донизу, проткнути кілька дірочок.
Поставити у розігріту до 200 градусів духовку.
Запікати протягом двох годин.
Суміш для маринаду.
Майонез змішати із сіллю, чорним перцем і часником.
Очень вкусные оладьи: оладьи из рыбной икры. Магазин Красной Икры.
Салаты рецепты с фото на день рождения. Новогодние салаты с фото.
Мультиварка Philips - торт воздушный сникерс рецепт с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
ЗдесьПольское турагентство. Польская светотехническая продукция
Американская и канадская кухня. Блюда японской французской и фирменной американской кухни фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter