Качка з антонівськими яблуками і капустою
- Качка 2.5 кг
- Яблуко (антонівка, кисле) 5 шт.
- Капуста квашена 750 г
- Сіль
- Перець
Яблука помити й нарізати четвертинками, вирізаючи серцевину.
Качку обсмалити і общипати (при необхідності). Зробити у ній розріз. Заштовхнути яблука, чергуючи з капустою (скільки влізе).
Розріз заколоти дерев'яними зубочистками. Посолити, трохи втираючи сіль у шкірку, поперчити. Налити на деко води, не додаючи олії. Поставити в добре розігріту духовку.
Періодично поливати качку соком.
Через 1,5 години викласти на деко капусту, що залишилася і четвертинки яблук. Запікати ще близько години.
Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты http://recepti.biz.ua
Рецепты с малиной: простые рецепты десертов без выпечки с фото.
Кайфовые тортики (11 фотоОтзывы и фото туристов. Забавные фото и видео животных
Рецепты салатов на любой вкус - мимоза салат.
Сайт передачи кулинарный поединокКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter