Качка в кисло-солодкому соусі
1270
інгредієнти:
- Філе качки 350 г
- Крижовник маринований 2 ст.л.
- Крохмаль картопляний 1 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Цукор 2 ч.л.
- Вода
Узяти 3 шматочки філе качки з однієї сторони із жиром. Кожен розрізати на 4 частини. Сильно нагріти сковороду-гриль і покласти на неї м'ясо жирною стороною вниз.
Після того, як м'ясо з одного боку обсмажиться, перевернути на іншу, посолити, поперчити, обсмажити шматочки зі всіх сторін на сильному вогні.
М'ясо залити водою, в яку додати 2 ст. л. маринаду з крижовника і залишити м'ясо тушкуватися. 2 ст. л. ягід подрібнити у блендері.
Додати 1 ч. л. з гіркою крохмалю, перемішати. Все це додати у м'ясо, коли воно буде майже готове. Потім додати цукор, ще хвилин 5 тушкувати.
На гарнір приготувати рис.
Закупка рецепты: новогодние рецепты закусок. Мультиварки для выпечки.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі