Качка в кисло-солодкому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
1257 Качка в кисло-солодкому соусі
Фото - Качка в кисло-солодкому соусі
інгредієнти:
  • Філе качки 350 г
  • Крижовник маринований 2 ст.л.
  • Крохмаль картопляний 1 ч.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Цукор 2 ч.л.
  • Вода

Качка в кисло-солодкому соусі інгредієнти Узяти 3 шматочки філе качки з однієї сторони із жиром. Кожен розрізати на 4 частини. Сильно нагріти сковороду-гриль і покласти на неї м'ясо жирною стороною вниз.

Качка в кисло-солодкому соусі Після того, як м'ясо з одного боку обсмажиться, перевернути на іншу, посолити, поперчити, обсмажити шматочки зі всіх сторін на сильному вогні.

фото Качка в кисло-солодкому соусі

Качка в кисло-солодкому соусі Філе качки М'ясо залити водою, в яку додати 2 ст. л. маринаду з крижовника і залишити м'ясо тушкуватися. 2 ст. л. ягід подрібнити у блендері.

Качка в кисло-солодкому соусі Агрус Качка в кисло-солодкому соусі Крахмалкартофельний

Додати 1 ч. л. з гіркою крохмалю, перемішати. Все це додати у м'ясо, коли воно буде майже готове. Потім додати цукор, ще хвилин 5 тушкувати.

На гарнір приготувати рис.

Закупка рецепты: новогодние рецепты закусок. Мультиварки для выпечки.