Качка в апельсиново-лимонній заливці
- Качка 1.5 кг
- Апельсин 1 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Імбир мелений 0.25 ч.л.
- Перець мелений чорний
- Соєвий соус
- Часник 2 зуб.
Качку порізати на шматки і замаринувати у соєвому соусі, додати часник (розчавлений). Залишити на кілька годин (3-4).
Апельсинову цедру натерти на тертці, лимон порізати тонкими скибочками.
Для заливки змішати всі спеції, додати кип'яченої води, вилити до цитрусів.
Цією сумішшю залити качку (рідина повинна закривати м'ясо). Тушкувати при температурі 180°С приблизно півтори години.
Безумно вкусные рецепты блюд: рецепты рождественской выпечки. Рецепты для пекарни.
Новогодние рецепты праздничных блюд www.recepti.biz.ua
Картошка В Мультиварке Рецепты: сирник рецепти фото.
Вкусные торты без выпечки рецептыПоставки тортов, хлеба, выпечки и др
recepti.biz.ua соус для заправки салата
Рецепт пасхи в хлебопечке кенвуд 350Кулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
http://recepti.biz.uaКопилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter